2105011199 Σερίφου 65 - Πετρούπολη elanapaixoume.pe@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Έλα Να Παίξουμε
Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης Προσχολικής Ηλικίας
Πετρούπολη Αττική
 
 

Καλωσορίσατε στον παιδικό σταθμό "Έλα να Παίξουμε" στην Κάτω Πετρούπολη, στην ευρύτερη περιοχή του Ιλίου, Αττικής! Στον παιδικό μας σταθμό, προσφέρουμε έναν μοναδικό χώρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας, όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τους προβληματισμούς τους μέσα από πλούσιες δραστηριότητες.

 

Στο "Έλα να Παίξουμε," πιστεύουμε ότι η χαρά της ανακάλυψης και της έκφρασης είναι η βάση για την μάθηση και τη γνώση. Προσφέρουμε μια ποικιλία δραστηριοτήτων που συμβάλλουν στη ψυχοσυναισθηματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών με τρόπο διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Μάθηση με Χαρά και Δημιουργικότητα
 

Κάθε μήνα, η θεματική μας προσαρμόζεται στα τρέχοντα γεγονότα και τις επικαιρότητες, δημιουργώντας μια συναρπαστική περιπέτεια για τα παιδιά. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε την παιδική δημιουργικότητα, τη φαντασία και την ανάπτυξη δεξιοτήτων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

 

Ελάτε, λοιπόν, να επικοινωνήσουμε, να εκφραστούμε, να ανακαλύψουμε, να πειραματιστούμε, να δημιουργήσουμε και να μάθουμε μαζί! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τα παιδιά σας και να τα συνοδεύσουμε στον συναρπαστικό ταξίδι της δημιουργικής ανάπτυξης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
 

elanapaixoume.pe@gmail.com
 
 

2105011199
 
 

Σερίφου 65 - Πετρούπολη Αττική